Palvelumme

Siivouspalvelut

Meiltä ylläpito- ja perussiivoukset yrityksille näppärästi.

Tiskaus

Tilaa meiltä ammattitaitoinen tiskaaja.

Pesulapalvelut

Meiltä kaikki pesulapalvelut vahvalla ammattitaidolla.

Washingbox

Pesulapalvelu verkossa suoraan kotiovellesi.

Meillä tehdään likaisesta puhdasta

Yhdestä osoitteesta kaikki tarvitsemasi palvelut yrityksesi puhtaanapitoon. Räätälöimme puhtauspalvelukokonaisuuden täyttämään juuri teidän tarpeenne.

Palveluihimme kuuluvat niin pesula-, siivous- kuin tiskauspalvelut. Pesemme tekstiilit omassa pesulassamme Käpylässä – lähellä Helsingin sydäntä. Puhdistamme tekstiilit vahvalla ammattitaidolla, käyttäen ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita pesumenetelmiä. Laadukas työnjälki on meille kunnia-asia.

Koulutettu henkilökuntamme siivoaa sovitulla tavalla ja aikataululla tilasi, jolloin aamulla on taas hyvä aloittaa uusi päivä siisteissä tiloissa. Kaikki siivoussopimukset räätälöidään juuri teidän tarpeidenne pohjalta.

Tiskaajamme huolehtivat ravintolasi tiskeistä, astioiden järjestyksestä sekä tarvittaessa myös astioiden ja ruokavälineiden kiillotuksista.

Nyt voit tilata myös pesulapalvelun suoraan kotiisi – Washingbox-paketilla saat kätevästi vaatteet ja kodintekstiilit puhtaaksi, myös ne vaativimmat ja rakkaimmat tekstiilit! 

Kaikki palvelut ja yhteydenpito voidaan hoitaa helposti Washingmanin osaavan tiimin kautta. Meidät tavoitat helposti numerosta:

Siisti meininki

Washingman laittaa pinnat kiiltämään ja täyttää monipuolisesti yrityksesi puhtauspalvelun tarpeesi. Useimmat asiakkaamme ovat eri kokoisia ravintoloita ja kahviloita Helsingin keskustassa, mutta totta kai mukaan mahtuu myös monipuolisesti muita yrityksiä pääkaupunkiseudulla.

Olemme kiitollisia ja iloisia, että moni on luottanut puhtauspalvelujen vastuun meille, pitkäkestoisesti. Pitkäaikainen asiakas on meille arvokas ja tärkeä kumppani.

Asiakkaat ovat kuvailleet meitä ”luotettavaksi, tehokkaaksi ja joustavaksi”. Tämä on meidän kriteerimme itsellemme – olla paikalla, tehdä yhdessä sovitut toimenpiteet ja vastata asiakkaidemme tarpeisiin korkealla laadulla. Laadunhallinnan jatkuva kehittäminen luo hyviä yhteisiä toimintatapoja, jotka ovat yrityksellemme erityisen tärkeitä. Teemme työtämme ylpeydellä, joka ansaitaan tyytyväisillä asiakkailla.

Ota yhteyttä

    Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

    Washingman