SIIVOUSPALVELUT

Siistit tilat ovat tärkeitä yrityksesi maineen, työntekijöiden hyvinvoinnin ja asiakastyytyväisyyden kannalta. Teemme päivittäisiä siivouksia teidän tarpeisiinne sopivalla rytmillä. Olemme joustavia ja voimme suunnitella siivousajat niin, että ne sopivat parhaiten juuri sinun liiketoimintaasi.
Erikoissiivouksista meillä on vankka ammattitaito ja pystymmekin siivomaan myös vaativia kohteita. Keittiösiivouksilla varmistamme hygieeniset työskentelytilat.

Kestävä kehitys ja ympäristövastuu ovat meille tärkeitä arvoja. Käytämme ympäristöystävällisiä siivousaineita ja -menetelmiä, jotka ovat tehokkaita mutta samalla ympäristöä säästäviä.

Siivouspalvelut tuotetaan ammattitaitoisesti Washingmanin omilla pesuaineilla, välineillä sekä menetelmillä. Oma laatujärjestelmämme varmistaa työmme korkean ja tasaisen laadun. Käytössämme on mobiili toiminnanohjausjärjestelmä, jolla seuraamme oikea-aikaisesti työn toteutumista ja hallitsemme kokonaisuutta.

Anna ammattilaistemme huolehtia tilojesi siisteydestä, jotta voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous siivouspalveluistamme!

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

Washingman