Rakkaudesta lajiin

Neljä sydäntä sykkii puhtaudulle. Neljä moniosaajaa laittaa ajatuksen ja taidot yhteen. Vuosikymmenten työ puhtauden, tekstiilien ja opetuksen parissa ovat koulineet meistä erinomaisen tiimin. Washingman on meille erityisen tärkeä ja halumme kehittää yleisesti puhtausalaa, joka vie meitä intohimoisesti eteenpäin. Uteliaana testaamme ja perehdymme uusiin innovaatisiin menetelmiin ja kemikaaleihin. Ympäristö kysymyksen, kierrätys ja kestäväkehitys ovat meille päivittäinen puheenaihe.

Washingman on koonnut ympräilleen työntekijöitä ympäri maapalloa ja on ylpeä kansainvälisestä perheestään. Washingman on työnantajana myös kotouttaja. Omistajille on ilo ja kunnia, että saadaan työntekijät välitettyä eteenpäin Suomen opiskelu- ja työelämään. Aina on joukossa onneksi heitä, jotka ovat sydämeltään puhtausammattilaisia ja pysyvät Washingmanilla. Heidän vankan ammatitaitonsa kautta laadukas puhtauspalvelu pystytään tuottamaan asiakkaille vuodesta toiseen.

”Washingmanilla on todella monimuotoinen ja ammattitaitoinen porukka töissä, ja kenties juuri siksi osaamme tehdä asiakkaille maailman parasta palvelua.”

Puhtautta suurella sydämellä jo kolme vuosikymmentä aina yhdeksänkymmentäluvulta lähtien.

Referenssit

Ravintola Nolla

”Washingman on toteuttanut Nollalla tekstiilihuoltopalveluita ja pitänyt niin työvaatteemme kuin muutkin ravintolamme tekstiilit puhtaina ja siisteinä jo pitkän aikaa. Yhteistyö Washingmanin kanssa on ollut sujuvaa ja miellyttävää alusta alkaen – olemme kaikin puolin tyytyväisiä!”

Ravintola Nolla

Ravintola Kuurna

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Washingmanin pesu- sekä siivouspalveluihin. Erityisesti pidämme ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta, joka reagoi nopeasti toiveisiimme ja on helposti tavoitettavissa.”

Ravintola Kuurna

Katamaraani Paradise

”Washingman tarjoaa pesulapalvelut Paradiselle. Washingmanin nopea palvelu ja joustavuus ovat tärkeitä Mad Cats Oy:lle, Paradisen omistavalle yritykselle, sillä merellä kaikkea voi sattua.”

Miikka Ristkari, Mad Cats Oy:n toimitusjohtaja

Ravintola Kosmos

”Arvostan firmassanne yhteydenpidon helppoutta ja sitä, että olet
oikeasti kiinostuneita siitä, että palvelunne toimii!”

Kiira, Ravintola Kosmos

Ravintola KarlJohan

”Olemme tehneet yhteistyötä jo kymmenen vuotta sekä siivous- että pesulapalveluiden osalta. Washingman on hoitanut hommansa luotettavasti ja joustavasti.

Ravintola KarlJohan

Ota yhteyttä

    Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

    Washingman