Palvelut

Kaikki tarvitsemasi palvelut yrityksesi puhtaanapitoon yhdestä osoitteesta. Ole yhteydessä, niin räätälöidään teidän tarpeisiinne sopiva palvelu.

Siivouspalvelut

Siistit tilat ovat käyntikortti asiakkaallesi. Teemme päivittäisiä siivouksia teidän tarpeisiin sopivalla rytmillä. 
Erikoissiivouksista meillä on vankka ammattitaito ja pystymmekin siivomaan myös vaativia kohteita. Keittiösiivouksilla varmistamme  hygieeniset työskentelytilat.

Siivouspalvelut tuotetaan ammattitaitoisesti Washingmanin omilla pesuaineilla sekä välineillä. Oma laatujärjestelmämme varmistaa työmme korkean ja tasaisen laadun. Käytössämme on mobiili toiminnanohjausjärjestelmä, jolla seuraamme oikea-aikaisesti työn toteutumista ja hallitsemme kokonaisuutta.

Tiskaus

Tiskaajamme huolehtivat ravintolasi tai kahvilasi tiskeistä ja astioiden järjestyksestä. Tiskaajamme on koulutettu myös astioiden ja ruokailuvälineiden kiillotukseen sekä voivat toimia tarvittaessa myös blokkaajina. Näin vapautat henkilökuntasi palvelemaan asiakkaitanne.  Voit tilata tiskaajamme ennakkoon tarpeesi mukaan.

Pesulapalvelut

Pesemme monenlaiset tekstiilit pöytäliinoista hääpukuihin omassa pesulassamme Helsingin Käpylässä. Vesipesun lisäksi meillä pestään myös mattoja ja kemiallista pesua sekä otsonoidaan hajut ja ”pöpöt” pois tekstiileistä ja välineistä. Puhdistamme tekstiilit vahvalla ammatitaidolla käyttäen ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita pesumenetelmiä. Oma laadunhallinta- ja tuotatannonohjausjärjestelmämme varmistaa pesujen tasaisen laadun, toimintavarmuuden ja täsmälliset kuljetusaikataulut. Meidän vankka tietämyksemme tekstiileistä mahdollistaa myös vaativien töiden vastaanoton ja pesun. Rakkaudesta lajiin sekä kiinnostus alaan ja sen kehittämiseen synnyttää uusia toimintatapoja ja hyviä käytänteitä.

Raikasta otsonoinnilla

Pesulassamme on otsonointikaappi, joka parantaa hygieniatasoa poistamalla hankalatkin hajut ja taudinaiheuttajat. Laitteen teho perustuu otsoniin ja sen ominaisuuteen tuhota haitallisia mikrobeja nopeasti ja turvallisesti.
Otsonointi soveltuu lähes kaikille materiaaleille ja on loistava tapa myös sellaisten tekstiilien ja tavaroiden puhdistukseen ja desinfiointiin, jotka eivät kestä vesi- tai kemiallista pesua, erityisesti aroille ja vaikeasti puhdistettaville tekstiileille ja tavaroille kuten: vintagavaatteet, jalkineet, urheiluvarusteet, suojavaatteet, välineet ja laitteet sekä lelut.

Washingbox

Verkossa toimiva pesulapalvelu. Tilaa Washingbox kotiisi ja lähetä vaatteesi meille. Pesemme ne rakkaudella ja vahvalla ammattitaidolla. Saat ne puhtaana ja huollettuna takaisin kotiisi vaivattomasti Washingboxissa.

Ota yhteyttä

    Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

    Washingman