PESULAPALVELUT

Pesemme monenlaiset tekstiilit pöytäliinoista hääpukuihin omassa pesulassamme Helsingin Käpylässä. Vesipesun lisäksi meillä pestään myös mattoja ja kemiallista pesua sekä otsonoidaan hajut ja ”pöpöt” pois tekstiileistä ja välineistä. Puhdistamme tekstiilit vahvalla ammatitaidolla käyttäen laadukkaita ja ympäristöystävällisiä pesumenetelmiä, jotta tekstiilit eivät vain näytä hyviltä vaan myös pysyvät pidempään hyvässä kunnossa. Oma laadunhallinta- ja tuotatannonohjausjärjestelmämme varmistaa pesujen tasaisen laadun, toimintavarmuuden ja täsmälliset kuljetusaikataulut. Meidän vankka tietämyksemme tekstiileistä mahdollistaa myös vaativien töiden vastaanoton ja pesun.

Ymmärrämme, että jokainen yritys on erilainen, joten tarjoamme räätälöityjä pesulapalveluja, jotka vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeita. Olipa kyseessä ravintola, hotelli, toimisto tai muu liike, me pesemme tekstiilit ammattitaidolla.

Anna yrityksesi tekstiilien loistaa ja jätä pesuhuolet meille! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

Washingman