Lahjakortti morsiuspuku

100,00  sis. alv

Kuvaus

Anna lahjaksi palvelu, jolla morsian voi tilata häiden jälkeen pesulapalvelun hääasulleen. Lahjakorttiin kuuluu hääpuvun pesu sekä valinnaisten asusteen pesun (bolero, huntu, huivi, alushame tai käsineet). Lahkortilla voi lähettää minkäkoisen puvun vain pesuun eli se soveltuu kaikille hääpuvuille. Toimitusmaksut sisältyvät myös hintaan eli koko tilaus on lahjansaajalle maksuton.

Lahjakortissa on ohjeet, jolla morsian voi veloituksetta tehdä ostoksen verkkokaupassamme. Se on helppoa ja vaivotonta. Palvelumme toimii kaikkialla Suomessa missä  on Postin tai Matkahuollon noutopiste.

Ostoksen jälkeen morsian saa kotiinsa postin mukana pesupussin, jossa puku voidaan lähettää suoraan pesulallemme. Me huolehdimme pesusta sekä siitä että paketti kulkeutuu morsiamme lähimpään noutopisteeseen.

Tilatessasi lahjakorttia kirjaa oma osoitteesi tilaukseen. Lähetämme lahjakortin sinulle suoraan kotiin. Näin saat vaivatta hyvän ja varmasti tarpeeseen tulevan häälahjan mukaan juhliin.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

Washingman