Lahjakortti hääpari

120,00  sis. alv

Kuvaus

Anna lahjaksi palvelu, jolla hääpari voi tilata häiden jälkeen pesulapalvelun häämekolle sekä puvulle. Lahjakorttiin kuuluu hääpuvun pesu ( normaalipituinen tai laahuksellinen), miehen puvun sekä kauluspaidan pesu. Lisäksi pakettiin voi laitta mukaan yhden asusteen ( solmio, liivi, huntu, huivi, alushame).

Lahkortissa on ohjeet, jolla hääpari voi velotuksetta tehdä ostokset verkkokaupassamme. Se on helppoa ja vaivotonta. Palvelumme toimii kaikkialla Suomessa missä on on Matkahuollon tai Postin toimipiste.

Ostoksen jälkeen hääpari saa kotiinsa postin mukana pesupussin, jossa kaikki pestävät tekstiilit voidaan lähettää suoraan pesulallemme. Me huolehdimme pesusta sekä siitä että paketti kulkeutuu takaisin hääparin lähimpään noutopisteeseen.

Tilatessasi lahjakorttia kirjaa oma osoitteesi tilaukseen. Lähetämme lahjakortin sinulle suoraan kotiin. Näin saat vaivatta hyvän ja varmasti tarpeeseen tulevan häälahjan mukaan juhliin.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

Washingman