Hääbox – morsian ja sulhanen

118,00  sis. alv

Kuvaus

Hääpaketti on hyvä ja helppo vaihtoehto häähumun jälkeen. Pakettiin kuuluu hääpuvun (normaali pituus tai laahuksellinen), miehen puvun sekä kauluspaidan pesetys hoito-ohjeen mukaan. Lisäksi pakettiin kuuluu yhden asusteen (solmio, liivi, huntu, huivi, alushame) pesu. Kaikki paketin osat viimeistellään silittämällä tai höyryttämällä, jos se hoito-ohjeessa sallitaan. Lähetämme puvut takaisin henkariin ripustettuna, siististi laskostettuna Washingboxissa.

• Hääpuku
• Miesten puku (takki ja housut)
• Kauluspaita
• 1 asuste (huntu, huivi, alushame, käsineet, solmio, liivi

Hääpukujen pesetyksessä on tärkeää, että täytät saamasi hoito-ohjepaperin ja laitat sen lähetyksen mukana. Näin pystymme varmistamaan juuri Sinun asullesi parhaan pesun. Mikäli olet lähettämässä vanteellisen alushameen, poista vanne kujastaan ennen pakkausta.

Tilauksen tehtyäsi sinulle lähetetään pesuBagi kotiin, jonka voit veloituksetta lähettää Washingboxin pesulaan. Näin Sinulla on sopiva pakkaus lähettää pukusi meille. PesuBagin mukana tulee hoito-ohjelomake, joka Sinun tulee lähettää mekon mukana. Näin pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Mikäli olet lähettämässä suurta hääpukua kysy ohjeita lähetykseen asiakaspalvelusta.

Lisätiedot

Paino 5 kg (kilogramma)
Mitat 58 × 58 × 34 cm (senttimetri)
Paino

5 kg

Mitat

58 x 58 x 34cm

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

Washingman