Hengitysmaski musta / valkoinen 20 kpl/pkt (6,50€/kpl, sis.pk)

130,00  sis. alv

Kuvaus

Meiltä pestävät ja uudelleenkäytettävät antibakteeriset kangasmaskit, jotka istuvat erittäin hyvin kasvoille. Maskissa on säädettävät korvalenkit.
Saat tilattua maskeja kauttamme valkoisena ja mustana. Kirjaa tilaukseen haluatko mustan vai valkoisen maskin.

Kasvoille hyvin istuva, monikäyttöinen, antibakteerinen 3-kerroksinen kankainen hengityssuojain. Huom maskissa on säädettävät korvalenkit.

Kangasmaskin suodatinosa on 100% polyesteriä. Kertakäyttöiseen maskiin verraten ero on mm. siinä, että tämä on pestävä eli voidaan käyttää monta kertaa, vedenpitävä, luokka 1: Hyväksytty; Suodatuskyky: > 95 %

Suojain säilyttää ominaisuudet vielä 60 pesukerran jälkeen.

ANTIBAKTEERINEN Antibakteeriset kerrokset käsittelyn jälkeen pystyvät tappamaan yli 98% bakteereista. SÄÄDETTÄVÄT KORVALENKIT Käyttäjä voi säätää korvalenkkejä, jolloin maski istuu kasvoille tiiviisti ja hyvin, eikä kasvojen ja maskin väliin jää rakoja.

MUKAVA KÄYTTÄÄ Pehmeiden, joustavien korvalenkkien ansiosta maski on käyttäjälle mukava ja miellyttävä käyttää. Maskin sisäpuoli on valmistettu antibakteerisesta puuvilla-polyesterikankaasta, joka tuntuu pehmeältä ihoa vasten ja luo tasapainon tehokkaan suodatuksen ja hengittävyyden välillä.

VEDENKESTÄVÄ Päällystystekniikan ansiosta vedenkestävä ulkokerros estää pisaroiden pääsyä maskin sisään.

UV-SUOJA Maski estää ultraviolettivalon pääsyn iholle ja auttaa suojaamaan sitä UV-vaurioilta.

PESTÄVÄ JA UUDELLEENKÄYTETTÄVÄ Konepestävä, pestään samanväristen kanssa 40°C (+/- 5) lämpötilassa. Tuotteen voi silittää. Varastoidaan kuivassa ja tuuletetussa tilassa.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

Washingman