Urheilubox

60,00  sis. alv

Kuvaus

Urheiluboxiin kuuluu jalkineparin, urheilusuojien (esim säärisuojat), hanskojen, kypärän (ei moottoriurheilukypärä), paidan ja shortsien raikastaminen otsonointi kaapissa. Pesulamme otsonointikaappi on tarkoitettu sellaisten tekstiilien puhdistukseen, jotka eivät kestä vesi- tai kemiallistapesua. Otsonointi on loistava tapa puhdistaa urheilutekstiilit hajuista sekä bakteereista. Otsoni on kuin puhdas happi, joka tunkeutuu tekstiilin sisään ja puhdistaa sekä raikastaa sen. Otsonointi ei puhdista vaatteissa olevia tahroja koska vettä ei käytetä laisinkaan vaan tarkoituksena on raikastaa esimerkiksi urheilussa käytettäviä välineitä, joita ei voi kone pestä. Näitä voivat olla esimerkiksi nahkaiset jalkineet, hanskat, kypärät ja suojat.

Tilattuasi Urheiluboxin lähetämme kotiisi Pesubagin, johon voit pakata tekstiilit ja suojat. Näin saat kotiisi sopivan paketin, jossa voit veloituksetta lähettää tekstiilit meille. Pesubagin mukana tulevat myös pakkausohjeistus sekä hoitohjelomake. Lähetämme otsonoidut urheiluvaatteet Washingboxissa takaisin sinulle.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

Washingman