Hygieniabox

60,00  sis. alv

Kuvaus

Washingboxin pesulalla on käytössä otsonointikaappi, jossa voimme puhdistaa bakteereista ja hajuista kaikenlaisia tekstiileitä. Tämä boxi on siis hyvä hankkia silloin kun tarvitset päästä pöpöistä varmasti eroon.

Hygieniabox sisältää yhden kaapillisen verran tekstiileiden otsonointia (huom. ei pesua). Vaatteet tulee asetella kaappiin ilmavasti, jotta ne puhdistuvat. Emme voi siis ylitäyttää kaappia puhdistuksen varmistamiseksi. Lähetämme sinulle kotiin pesupussin, johon voit laittaa tietyn määrän tekstiileitä. Pakettiin kuuluu esimerkiksi 5 neuleen/paidan ja 2 takin otsonointi tai 5 housun ja 4 neuleen/otsonointi. Mikäli olet epävarma mitä lähetät niin laita meille viestiä ennen ostoa.

Pakattuasi tekstiilit voit lähettää ne pesupussissa veloituksetta meidän pesulalle. Me puhdistamme tekstiilit huolella. Lähetämme tekstiilit takaisin Washingboxissa viikattuna 7 päivän sisällä siitä kun olemme saaneet ne pesulalle.

Otsonointi tehdään suljetussa kaapissa ja se on hyvä tapa poistaa hajuja ja bakteereita. Otsoni on kuin puhdas happi, joka tunkeutuu tekstiilin sisään ja puhdistaa sekä raikastaa sen. Otsonoinnissa ei käytetä siis vettä tai kemikaaleja, joten kaikki tekstiilit kestävät käsittelyn. Tekstiilit ovat heti käyttövalmiita käsittelyn jälkeen.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää

Washingman